Tapahtumat


Tehosta tapahtumakokemusta – ainutlaatuinen mobiilisovellus juuri sinun tapahtumallesi!

 

Mobiilisovellus on loistava tapa pitää osallistujat ajan tasalla tapahtumasta, kun tapahtumainformaatio kulkee kätevästi kävijöiden puhelimissa mukana! Voitte myös tarjota osallistujille yllätystarjouksia tai ilmoittaa ajankohtaisista muutoksista jne.

Mobiiliappi on moderni tapa parantaa tapahtuman markkinointia ja osallistujien kokemusta: sovellus auttaa saamaan tapahtumalle enemmän näkyvyyttä ja lisäämään näin osallistujien määrää Sovellus avaa myös uuden kanavan erilaiselle markkinoinnille, jonka kautta voitte tarjota lisäarvoa yhteistyökumppaneille ja sponsoreille. Sovelluksessa voi mainostaa esim. alueen majoitustarjontaa, ruokapaikkoja ja palveluita. Mobiiliapissa on myös käytössä ns. Push notification -ilmoitukset, joilla sovelluksen ladanneet käyttäjät tavoittaa varmasti.

Sovellukseen voidaan tapahtuman aikataulujen lisäksi sisällyttää suorat linkit lippujen ostoalustoille. Muita toimintoja voi olla mm. kartta, esiintyjäinfot, yhteystiedot jne.


Yrityksemme tuottaa kohtuuhintaisia mobiilisovelluksia tapahtumiin ja festivaaleihin. Sovelluksemme voi ladata sekä Google playsta, että Apple storesta. Lisäksi on käytössä myös selainversio niille käyttäjille, jotka eivät jostain syystä halua/osaa ladata mobiilisovelluksia.

Appimme ovat käyttäjäystävällisiä ja intuitiivisia, joten niiden käyttö on nopeaa ja helppoa. Räätälöimme sovelluksen brändinne mukaiseksi.

Lue lisää.