Mobiilikauppa


Tuo kaupankäyntisi yrityksesi omaan mobiiliappiin!

 

Mobiilikauppa -sovellustemme ansiosta voit myydä tuotteitasi mobiililaitteilla oman appin kautta. Nykyaikaiset maksupalvelut Klarna, Stripe, Apple Pay, PayPal ja luottokorttimaksut ovat integroitu sovelluksiimme.

Mobiilikaupat alkaen 2000 e + ALV ja alustamaksu 100 e/kk + ALV. Lisäksi App Store veloittaa apin julkaisusta 99 $/vuosi ja Google Play 25 $ kertamaksun.

Myös jo olemassa oleva Shopify tai WooCommerce verkkokauppa voidaan yhdistää mobiiliapiksi.

Tuotteet
Tuotteet lisätään kauppaan käyttöliittymässä. Tuotteeseen on mahdollista lisätä 9 kuvaa, kuvaustekstiä ja tunnisteita esim. SKU. Myös muunnelmien lisääminen on mahdollista (paino, koot, värit, maku jne.) ja samankaltaisten tuotteiden ehdottaminen. Tuoteluettelo voidaan myös importata valmiista luettelosta esim. exelistä.

Tuotekategoriat
Tuotteet voidaan luokitella erilaisiin tuotekategorioihin, jotta asiakkaat löytävät helposti heitä kiinnostavia tuotteita.

Tilauksien hallinta
Mobiilikaupan käyttöliittymän avulla voi hallita kaikkia tilauksia. Tilauksen hallinnasta löytyy kaikki tiedot, joita tarvitaan käsittelyn aloittamiseen: asiakastiedot, osoite, toimitustapa, maksutapa, asiakashistoria jne.

Kivijalkakauppa
Mikäli mobiilikaupalla on myös fyysinen sijainti, sen voi näyttää kartalla.

Lue lisää.