Mobiiliapp


Mobiiliappimme ovat sisältösovelluksia. Näiden sovellusten ominaisuuksien valikoima on lähes loputon. Mobiiliapp voi koostua kaikentyyppisestä sisällöstä (artikkeleita, videoita, tapahtumia, ääniä, kausikortteja, kalentereita jne). Lisäksi mobiiliapissa voi luoda käyttäjäyhteisön, kanta-asiakasohjelman, integroida ulkoisia sisältövirtoja ja lähettää ääntä livenä tai näyttää videoita.

Mobiiliappiin voi lisäksi ottaa käyttöön apin sisäiset maksut esim. maksullista yhteisöä tai kursseja varten.

Mobiilisovellusten hintaan vaikuttaa niiden sisällön laajuus. Yksinkertaisen kanta-asiakasohjelman esim. ateriakorttisovelluksen hinta on 1000 e + ALV ja alustamaksu 50 e/kk + ALV. Sisältöapit, mobiilikaupat ja ravintola-apit alkaen 2000 e + ALV ja alustamaksu 100 e/kk + ALV. Lisäksi App Store veloittaa apin julkaisusta 99 $/vuosi ja Google Play 25 $ kertamaksun.

Sisältötyypit
Mobiiliapissa on mahdollista luoda seuraavan tyyppistä sisältöä: tekstejä, videoita, kortteja, valokuvia, lomakkeita, tapahtumia, ääntä, kanta-asiakkuuskortteja ja yhteystietoja.

Menut
Mobiiliapissa voidaan luoda menuja ja alamenuja sisällön listaamiseksi. Näin käyttäjät löytävät helposti haluaansa sisältöön. Sisältöön voi luoda myös sisäisiä linkkejä ja korostaa tiettyä sisältöä esim. kotisivulla.

Integrointi verkkosivulle
Voimme myös yhdistää sisältöä mobiiliappiin RSS syötteellä, Wordpress liitännällä tai HTML koodilla.

Käyttäjien rekisteröityminen
Käyttäjillä on mahdollisuus rekisteröityä päästäkseen sovelluksen rajoitettuihin osiin.

Lue lisää.