Käyttöehdot

Käyttöehdot

 

1 artikla – Sopimuksen yleinen soveltamisala ja kohde

Seuraavat ehdot säätelevät käyttäjän ja yrityksemme välistä vuorovaikutusta, mikä tapahtuu verkkosivustomme https://appikone1.mobiiliapp.fi ja/tai Appikone-sovelluksemme kautta.

Navigointi ja vuorovaikutus verkkosivustollamme ja/tai sovelluksessamme tarkoittaa, että hyväksyt nämä käyttöehdot ilman varausta tai vastalausetta.

Yrityksellämme on oikeus muuttaa tai mukauttaa näitä käyttöehtoja milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Näitä käyttöehtoja sovelletaan suoraan heti, kun ne on julkaistu verkkosivustollamme ja/tai sovelluksessamme ja/tai lähetetty käyttäjälle jollain tavalla.

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen kuin vierailet tai olet vuorovaikutuksessa verkkosivustollamme ja/tai sovelluksessamme.

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat meille, että olet oikeudellisesti pätevä hyväksymään tämän palvelun käyttöehdot ollessasi täysi-ikäinen. Mikäli olet alaikäinen, vakuutat meille, että sinulla on kaikki oikeudet ja laillisten edustajiesi suostumus käyttää palveluitamme. Mikäli suostumusta ei ole, et saa käyttää palveluitamme.

Sinulla ei ole oikeutta käyttää palveluitamme, verkkosivustoamme ja/tai sovelluksiamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin.

Et saa yrittää hakkeroida, muuttaa palveluidemme käyttöä tai toimintoja, lähettää viruksia tai johtaa tai yrittää johtaa minkäänlaista hyökkäystä tai muuta vastaavaa toimintaa palveluitamme vastaan.

 

2 artikla – Sisältö ja immateriaalioikeudet

Palveluidemme tarjoama sisältö saattaa olla saatavilla ilmaiseksi tai maksullisesti. Jotkin sisällöt saattavat edellyttää kirjautumista tai voimassa olevaa maksullista tilausta.

Jos jokin sisältö edellyttää, että sinulla on tili tai rekisteröinti, katso artikla 4 «Rekisteröintiprosessi» saadaksesi tietää miten pääset palveluidemme piiriin.

Palvelujemme sisältö on tarkoitettu henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Kaikki palveluissamme saatavilla oleva materiaali on suojattu tekijänoikeuksilla ja/tai immateriaalioikeuksilla.

Tämän lisäksi osa sisällöstä saattaa olla suojattu muilla oikeuksilla, kuten tavaramerkillä, patenteilla, liikesalaisuuksilla, tietokantaoikeuksilla, sui generis -oikeuksilla ja muilla immateriaali- tai omistusoikeuksilla.

Palvelujemme käyttäjä ei saa kopioida kokonaan tai osittain mitään palveluidemme kautta saatavaa sisältöä. Käyttäjä ei myöskään saa kopioida logoamme, nimeämme, visuaalista identiteettiämme ja niin edelleen, hän ei myöskään saa jäljentää tai tuottaa kopiota palveluistamme.

Käyttäjä ei saa muokata, kopioida, liittää, kääntää, myydä, hyödyntää tai lähettää ilmaiseksi tai korvausta vastaan mitään sisältöä, tekstiä, valokuvia, kuvia, piirroksia, äänisisältöä, podcastia tai muuta sisältöä, joka on saatavilla palveluissamme.

 

3 artikla – Takuut

Palveluidemme tarjoama sisältö tarjotaan käyttäjälle "sellaisenaan" ja "sellaisena kuin se on saatavilla". Emme voi taata, että tarjottu sisältö on tarkkaa, totta tai virheetöntä. Käyttäjä käyttää sisältöämme omalla riskillään. Emme ole vastuussa, jos jokin palveluidemme sisältö on epätarkkaa tai virheellistä.

 

4 artikla – Rekisteröintiprosessi

Yrityksemme saattaa vaatia asiakkaitamme rekisteröitymään ensin, jotta asiakas voi käyttää jotakin osaa tai koko sovellusta ja/tai verkkosivustoa.

Jokainen rekisteröinti on tarkoitettu vain yhdelle käyttäjälle, etkä saa jakaa käyttäjätietojasi tai tiliäsi kenenkään kanssa.

Voimme peruuttaa tai keskeyttää pääsysi palveluihimme, jos jaat kirjautumistietosi.

Ilmoita meille välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@appikone.fi, jos uskot, että kirjautumistietosi ovat vaarantuneet.

Rekisteröinti

Jos verkkosivustomme ja/tai sovelluksemme käyttäminen edellyttää rekisteröitymistä, asiakkaan on ensin rekisteröidyttävä itse luomalla tili. Tätä varten asiakkaan tulee täyttää verkkosivuillamme ja/tai sovelluksessamme oleva rekisteröintilomake. Asiakas valitsee käyttäjätunnuksen ja salasanan, joka on linkitetty voimassa olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Näin tehdessään asiakas sitoutuu pitämään käyttäjätietonsa luottamuksellisina ja turvallisina ja hän ei saa välittää tai jakaa niitä millekään kolmannelle osapuolelle.

 

Kirjautumaton pääsy verkkosivuillemme ja sovellukseemme on mahdollista

Yrityksemme ei ole vastuussa mistään luvattomasta käytöstä, muutoksista tai pääsystä asiakkaan tilille, vaikka vilpillinen pääsy olisi tehty käyttämällä asiakkaan tiliä tai pankkitietoja.

 

5 artikla – Sisällön valvonta (kommentit ja muut) ja käyttäjien luoma sisältö

Jos käyttäjämme lataa, julkaisee tai lähettää minkäänlaista sisältöä palveluissamme, hänellä on oltava kaikki tarvittavat lailliset oikeudet ladata, julkaista tai lähettää tällaista sisältöä.

Et saa julkaista, jakaa tai ladata sisältöä, joka on loukkaavaa, säädytöntä, laitonta tai sisältää valeuutisia.

Tämän lisäksi et saa yrittää esiintyä toisena henkilönä tai käyttää väärennettyä identiteettiä käyttääksesi palveluissamme olevaa sisältöä tai julkaistaksesi mitään palvelussamme.

Et saa käyttää palveluitamme minkäänlaisten haittaohjelmien, virusten, salauslokeroiden, kiristysohjelmien tai vakoiluohjelmien välittämiseen.

Tuottamassaan sisällössä käyttäjän pitää käyttää kunnioitettavaa kieltä. Ei ole luvallista lähettää roskapostia, uhkailla tai syrjiä rodun, uskonnon, kansallisuuden, seksuaalisuuden, sukupuolen tai mieltymysten, iän, vamman ja niin edelleen perusteella. Vihapuhe on kielletty.

Yrityksellämme on oikeus poistaa, muokata, sensuroida asiakkaan tuottama sisältö tai tili, jos jotakin yllä olevista säännöistä rikotaan. Tämä tehdään ilman ennakkoilmoitusta tai perusteluja. Asiakas ei ole oikeutettu mihinkään korvaukseen toimenpiteen johdosta.

 

6 artikla – Vastuu

Yrityksemme ei ole vastuussa verkkohäiriöistä, viruksista, ulkopuolisesta pääsystä, maksutapojen vilpillisestä käytöstä tai muista teknisistä ongelmista tai vilpillisistä yhteyksistä.

 

7 artikla – Kolmannen osapuolen linkit ja ulkoiset linkit

Osa verkkosivustollamme ja/tai sovelluksessamme saatavilla olevasta sisällöstä voi sisältää materiaalia kolmansilta osapuolilta ja ulkopuolisista lähteistä. Kolmannen osapuolen linkit verkkosivuillamme ja/tai sovelluksissamme voivat ohjata sinut hallintamme ulkopuolella oleville verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa kolmansien osapuolien verkkosivustojen tai ulkopuolisten lähteiden sisällöstä tai sen hallinnasta.

Tästä syystä emme ole vastuussa mistään vahingoista tai väärinkäytöksistä käytettäessä kolmannen osapuolen linkkejä tai ulkoisia linkkejä tai lähteitä verkkosivustollamme ja/tai sovelluksessamme.

Lue huolellisesti tietosuojakäytäntömme kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöjen, käyttöehtojen ja evästekäytäntöjen käsittelystä.

 

8 artikla – Takuiden vastuuvapauslauseke

Käyttäessäsi verkkosivustoamme ja/tai sovellusta vakuutat meille, että emme ole vastuussa, jos palveluitamme koskevat tiedot eivät ole tarkkoja, totta, täydellisiä tai oikeita. Palveluistamme annetut tiedot ovat vain havainnollistavia ja informatiivisia, eikä niitä saa käyttää mihinkään päätöksenteon tarkoitukseen. Lisäneuvoja ja -tietoja on pyydettävä ennen vakavan päätöksen tekemistä. Käytät palveluitamme omalla vastuullasi.

Yrityksemme varaa oikeuden muokata ja/tai poistaa mitä tahansa sisältöä palveluistamme ilman ennakkoilmoitusta, mutta yrityksellämme ei ole velvollisuutta päivittää palveluissamme saatavilla olevaa sisältöä.

Yrityksemme ei myöskään takaa, että palveluidemme käyttö on virheetöntä, oikea-aikaista, turvallista tai keskeytyksetöntä. Asiakas hyväksyy, että voimme ajoittain poistaa palveluita tai lisätä uusia ilman ennakkoilmoitusta.

Palvelumme toimitetaan ja tarjotaan asiakkaille "sellaisenaan" ja "kuin saatavilla" käytettäväksi ilman minkäänlaisia takuita tai ehtoja.

Yrityksemme henkilökunta, työntekijät, henkilöstö, agentit, alihankkijat, harjoittelijat ja niin edelleen eivät ole missään tapauksessa vastuussa mistään menetyksistä, vaateista, vammoista, välillisistä tai suorista vahingoista, satunnaisista, rangaistavista tai minkäänlaisista tai tyyppisistä erityisvahingoista. Tämä sisältää voittojen, tulojen, datan tai säästöjen menetykset riippumatta siitä, perustuvatko ne vahingonkorvauslakiin, sopimukseen, vastuuseen tai muuhun.

 

9 artikla – Korvaus

Yrityksemme asiakkaana ja verkkosivustomme/mobiilisovelluksemme käyttäjänä sitoudut korvaamaan, puolustamaan ja vapauttamaan meidät kaikista vaateista tai vaatimuksista, mukaan lukien minkä tahansa kolmannen osapuolen maksamat asianajajan palkkiot, jos olet rikkonut näitä käyttöehtoja tai muuta asiakirjaa, joka on sitova sinun ja meidän yrityksemme välillämme.

 

10 artikla – Irrotettavuus

Jos jokin näiden käyttöehtojen tai minkä tahansa muun sinun ja yhtiömme välisen sitovan asiakirjan osa, artikla tai asiakirja on toimivaltaisen lainkäyttöalueen mielestä lainvastainen, mitätön tai täytäntöönpanokelvoton, tällainen määräys on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimassa laajuudessa.

Täytäntöönpanokelpoinen osa katsotaan erotetuksi näistä käyttöehdoista. Tällainen määritys ei vaikuta muiden jäljellä olevien ehtojen pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

 

11 artikla – Irtisanominen

Kaikki osapuolten velvollisuudet ja vastuut, jotka ovat ilmenneet ennen irtisanomispäivää, säilyvät tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeen.

Asiakas voi ilmoittaa yrityksellemme, ettei hän enää halua käyttää palveluitamme tai hän voi yksinkertaisesti lopettaa palveluidemme, verkkosivujemme ja/tai sovelluksemme käytön.

Yrityksemme voi irtisanoa tämän sopimuksen oman harkintansa mukaan milloin tahansa ja ilman ennakkoilmoitusta.

 

12 artikla – Sovellettava laki ja paikka

Käyttöehtoja säätelee Suomen laki (https://www.finlex.fi/fi/)

Kaikki näistä käyttöehdoista aiheutuvat ongelmat, jotka koskevat, mutta eivät rajoitu, niiden pätevyyteen, tulkintaan, täytäntöönpanoon, seurauksiin ja niin edelleen, käsitellään Suomen lain mukaisesti.

 

13 artikla – Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää näistä käyttöehdoista, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen: asiakaspalvelu@appikone.fi.