Appikoneen filosofiana on mahdollistaa appien käyttöönotto myös yhteisöille, seuroille ja pien- ja yksinyrittäjille.

Mobiiliapit ovat kännykkään ladattavia sovelluksia. Niiden sisältö voi olla samanlaista, kuin nettisivujen, mutta niiden mahdolliset toiminnot ovat monipuolisemmat, koska mobiilisovellukset voivat myös hyödyntää selvästi paremmin kännykän ominaisuuksia, kuten paikannustietoja, kameraa, koodien lukijoita, yhteystietoja jne. Muita hyötyjä ovat mm. käyttämisen nopeus, kun URL osoitetta ei tarvitse kirjoittaa selaimeen, vaan apin saa suoraan auki kuvakkeesta. Mobiilisovellusten käyttö on myös turvallisempaa kuin selaimen käyttö, jossa varsinkin hakukoneiden kautta on mahdollisuus päätyä huojaussivustolle.

Yleensä appien toteutus ja ylläpitokustannukset huikentelevat kymmenissä tuhansissa euroissa ja toteutus kestää puolesta vuodesta vuoteen. Appikoneen edullisuus perustuu kuitenkin erilaiseen tekniikkaan, jolla mobiilisovellukset luodaan.

Mobiilisovellusten hintaan vaikuttaa niiden sisällön laajuus. Yksinkertaisen tapahtumasovelluksen tai kanta-asiakasohjelman esim. ateriakortti hinta on alkaen 1000 e + ALV ja alustamaksu 50 e/kk + ALV. Sisältöapit, mobiilikaupat ja ravintola-apit alkaen 2000 e + ALV ja alustamaksu 100 e/kk + ALV.

Mobiiliapeissa on mahdollisuus myös apin sisäisiin ostoihin. Voidaan toteuttaa esim. kuukausimaksullinen yhteisö tai kertamaksullinen verkkokurssi. Maksut tapahtuvat app -kauppojen kautta tai lisäksi mobiilikauppojen ja ravintola-appien osalta myös Stripen ja Paypalin kautta.

Appikoneen tuottamat mobiiliapit ovat EU:n GDPR tietosuojalain mukaisia. Noudatamme kaikkia tiedonsiirtoa ja tietojenkäsittelyä koskevia lakeja ja määräyksiä Euroopan unionin sisällä ja Euroopan unionin ulkopuolella.

Laita meille viestiä ja kerro millaista appia olet vailla ja me laskemme teille tarjouksen.